,,Šitą nuostabią naktį negalima būti mieguistiems, negalima būti atšalusiems:

šią naktį visų mūsų širdyse turi būti šviesa‘‘ ( Kun. Kazimieras Vasiliauskas)

Tegul Jus ir Jūsų artimuosius kuo ilgiau džiugina didžiosios Kalėdų šventės palaima, atnešdama ramybę Jūsų namams, įžiebdama negęstančią vilties, tikėjimo ir meilės kibirkštėlę.

Prabėgę metai nusineša gyvenimo dalelę, dienų vargus ir rūpesčius, pažėrę daug netikėtumų, patikrinę mūsų ištvermę, dvasinę stiprybę, atsakomybės jausmą.

Tegul Naujieji pratęsia tik tai, kas gera... Tebūna jie turtingi šviesių ir šiltų minčių, jausmų, tęstinų ir siektinų darbų. Viltingai pasitikime stipraus, sėkmingo, išmintingo Žaliojo medinio Drakono metus. Tikėjimo ir vidinės ramybės kupinų 2024-ųjų!

Įkvėpti didžiosios Kalėdų šventės savo poezijos kūriniais Senjoro užrašuose (Kalėdų sakmės) dalijasi Literatūros fakulteto klausytojai: Erminija Deviatnikovienė, Alfredas Naktinis, Lilija Smalakienė, Irena Šeputienė, Danutė Radžiūnienė, Vytautas Viskantas, Ona Grigaliūnienė, Leopoldas Stanevičius. Dalia Vabalienė Senjoro užrašuose (Prisiminimai ir pamąstymai) prisimena Kūčias Sibire, o Lilija Šličienė porina Advento pasakaites.

Jonas Kirtiklis, Literatūros fakulteto dekanas