MČTAU Informacinių technologijų fakultetas (ITF) organizuoja paskaitų ciklą „Viešosios paslaugos internetu“. Paskaitų metu klausytojai bus supažindinti su elektroninėmis valdžios paslaugomis, taip pat galės susipažinti su paslaugų gyventojams teikėjų paslaugomis, kurios prieinamos neišeinant iš namų. Paskaitos skirtos visiems MČTAU klausytojams.

Pirmoji paskaita „Elektroninės valdžios paslaugos“ jau netrukus – sausio 26 d. 10 val. A7 aud. Mokymų metu supažindinama su Elektroniniais valdžios vartais ir elektroninės valdžios paslaugų portaluPristatomos valdžios institucijų teikiamos elektroninės paslaugos ir galimybės jomis pasinaudoti.

Fakultetas kviečia aktyviai dalyvauti ir tikisi, kad gauta informacija MČTAU klausytojams padės geriau orientuotis Elektroninės valdžios vartų svetainėje, išsiaiškinti, kokias viešąsias paslaugas galima gauti neišeinant iš namų.

Paskaitą skaitys ir į klausytojų klausimus atsakys Lietuvos nacionalinės Martyno Mažvydo bibliotekos Paslaugų departamento Informacinio aprūpinimo skyriaus vyriausioji bibliografė Irena Minikavičienė.

Kitos šio ciklo paskaitos bus paskalbtos MČTAU svetainės ITF puslapyje ir MČTAU kalendoriuje.

MČTAU klausytojai prašomi nepamiršti ITF dokumentų katalogo, kuriame instrukcijų ir nuorodų pavidalu sukaupta nemažai informacijos apie elektronines viešąsias paslaugas. Nuorodą į katalogą galima rasti MČTAU svetainės ITF puslapyje arba paspaudus čia.

ITF informacija