Priešpaskutinę dieną, kada galima registruotis į MČTAU, sulaukta 500-ojo naujo klausytojo. Tai sukėlė šiokį tokį šurmulį ir daug džiaugsmo.

Būsimų MČTAU narių registracija vyksta nuo rugsėjo 4 d. iki rugsėjo 29 d. darbo dienomis nuo 11 iki 15 val. MČTAU būstinėje Studentų g. 39, Vilnius (buvusiame Lietuvos edukologijos universitete). Nuo pirmos dienos senjorų universiteto koridoriai dūzgia. Čia renkasi ir norintieji užsiregistruoti į MČTAU, ir senbuviai, ateinantys sumokėti nario mokestį, sužinoti naujienų, padėti įvairiuose darbuose universiteto kolegoms.

Nusprendęs lankyti MČTAU, priešpaskutinę registracijos dieną į universitetą užsuko gydytojas Algirdas Kaupa. Ir pats to nesitikėdamas atsidūrė dėmesio centre, mat tapo 500-uoju nauju nariu. Aplinkiniai norėjo su juo susipažinti, pabendrauti. Smagiai nusiteikusi MČTAU rektorė dr. Zita Žebrauskienė naujam 500-ajam klausytojui palinkėjo visokeriopos sėkmės, darniai įsilieti į universiteto kolektyvą, išreikšti save ir rasti ką naujo veikti.

A. Kaupa kaip pagrindinį pasirinko Turizmo fakultetą. Dar ketina lankyti Istorijos, Kultūros bei Politikos, teisės ir ekonomikos fakultetus. Be to, jį domina savanorystė, o pomėgiai – dailė ir dainavimas. Tad A. Kaupa tikrai turės ką veikti universitete, nes čia yra galimybė užsiimti visomis jį dominančiomis veiklomis.

O tuo metu, kai registracijos laikas jau eina į pabaigą, vis dar plūsta norintieji tapti naujais klausytojais.

MČTAU informacija ir nuotraukos