Nuo šių mokslo metų pradedama naudoti nauja MČTAU narių registravimo, mokesčių mokėjimo ir lankomumo programa. Kiekvienas klausytojas turės asmeninį brūkšninį kodą (BK).

Tai daroma dėl patogesnio ir tikslesnio universiteto klausytojų duomenų rinkimo, tvarkymo bei saugojimo. Dabar bus paprasčiau sužinoti, ar visi yra sumokėję nario mokestį. Už šią sistemą atsakinga Irena Mierkienė, MČTAU klausytojų duomenų administratorė. „Naudojant šią programą visiems bus lengviau“, - pažymėjo ji.

Pagrindiniai dalykai, kuriuos turi žinoti MČTAU klausytojai

1. Metinis mokestis nesikeičia – išlieka 40 eur. Mokestį klausytojai moka individualiai rektorate 213 kab. arba pavedimu pavedimu per el. bankininkystę: gavėjas MČTAU, juridinio asmens kodas 191904279, atsiskaitomoji sąskaita LT46 7290 0990 6223 3066,

bankas Citadele, banko kodas 72900, mokėjimo paskirtis: vardas, pavardė, klausytojo pažymėjimo numeris (privaloma), pagrindinis fakultetas.

Terminas – iki spalio 15 d.

2. Kiekvienam fakulteto klausytojui būtina patikslinti savo duomenis (pagrindinis fakultetas, kiti lankomi fakultetai, grupės numeris, tel. numeris, el. paštas). Tai galima padaryti asmeniškai užėjus į MČTAU 213 kab.

3. MČTAU veikloje leidžiama dalyvauti tik susimokėjus metinį mokestį. Kiekvienas

klausytojas elektroniniu paštu gaus brūkšninį kodą (BK), kurį galima bus išsisaugoti telefone arba atsispausdinti popieriuje (tvarka panaši, kaip lėktuvo ir kitokių bilietų ar kovido skiepų atveju). Neturintiems išmaniojo telefono arba galimybių atsispausdinti popierinį variantą, paprašius kodą atspausdins rektoratas.

4. Prieš kiekvieną renginį klausytojo kodai bus skenuojami ir tik tada leidžiama dalyvauti. Kiekviename fakultete, kolektyve ar grupėje už tai bus atsakingi du ar trys asmenys (seniūnė ir dar keli), kuriems bus suteikta prieiga prie sistemos ir į išmaniuosius telefonus instaliuota speciali programėlė. Šie atsakingi asmenys ir atliks BK skenavimą, tai padaryti galės bet kuris iš jų.

4. Irenai Mierkienei, klausytojų duomenų administratorei, bus teikiama informacija apie kiekvieno mėnesio įprastus ir atskirus išskirtinius renginius.

5. Skanavimo programėle naudotis yra paprasta, bet jei kiltų poreikis patobulinti žinias, būtų organizuojami mokymai.

MČTAU informacija

Asociatyvi pixabay.com nuotrauka