LRT televizijos laidoje „Mano pasas meluoja“ dalyvavo MČTAU Kultūros fakulteto dekanė Violeta Skardžinskienė. Ji teigė, kad išėjus į pensiją gyvenimas nesibaigia, bet atsiranda naujų galimybių.

Vyresniame amžiuje ne visiems lengva prisitaikyti prie sparčiai modernėjančio pasaulio - apie tai LRT televizijos laidoje „Mano pasas meluoja“ pasakoja MČTAU universiteto Kultūros fakulteto dekanė Violeta Skaržinskienė ir psichologė Monika Kuzminskaitė.

Pasak MČTAU atstovės, išėjęs į pensiją žmogus staiga nesukvailėja, gal šiek tiek sulėtėja, bet iš esmės lieka toks pats. Tačiau atsiranda naujų galimybių, kurias yra daugiau laiko panaudoti.

Kalbinama laidos „Mano pasas meluoja“ vedėjos Algimantos Žukauskienės mūsų universiteto Kultūros fakulteto dekanę pasakojo, kaip ji visada stengiasi žengti į koją su moderniomis naujovėmis. Pasak V. Skardžinskienės, anksčiau nebuvo tokių galimybių, kokios yra dabar, atsiradus išmaniesiems prietaisams. „Tai labai smagu. Ir geroji žinia ta, kad lengva išmokti“, - sakė ji. MČTAU atstovė papasakojo, kaip universitete tobulinami gebėjimai naudotis naujosiomis technologijomis.

Laidą galima pamatyti per internetą LRT mediatekoje arba paspaudus čia.

MČTAU informacija

Laidos stopkadrai