MČTAU Informacinių technologijų fakultetas (ITF) kviečia dalyvauti antrojoje ciklo „Lietuvoje veikiančių bankų elektroninės paslaugos“ paskaitoje. Vasario 27 d. 13 val. apie Šiaulių banko kasdienes finansines paslaugas papasakos Šiaulių banko Klientų aptarnavimo vadovė Asta Kanaporienė.

Paskaitos metu klausytojai sužinos, kokias kasdienes paslaugas galima gauti neišeinant iš namų, kaip tvarkyti savo pinigus saugiai, patogiai ir dar paprasčiau. Lektorė papasakos, kaip galima tapti banko klientu neatvykus į banką, apie nuotolines identifikavimo priemones, sąskaitos atidarymą nuotoliniu būdu, galimybę turint kvalifikuotą prisijungimo priemonę jungtis prie valdžios vartų, registruotis pas gydytoją, apie saugų pirkimą internetu ir kitas paslaugas.

Kviečiami ne tik Šiaulių banko klientai, gautas žinias galės panaudoti ir kitų bankų klientai. Po paskaitos norintieji tapti Šiaulių banko klientais ir turintieji asmens tapatybę patvirtinantį dokumentą bei išmanųjį įrenginį - telefoną, galės tai padaryti.

ITF informacija

Asociatyvi „Šiaulių banko“ iliustracija