Politikos, teisės ir ekonomikos (PTE) fakultetas surengė susitikimą su Liberalų sąjūdžio kandidate į Vilniaus merus ir vedančia Liberalų sąjūdžio komandą į Vilniaus tarybos rinkimus Egle Radvile.

Nors susitikimas vyko ne įprastą šiam fakultetui dieną – ketvirtadienį, bet trečiadienį, susirinko nemažai norinčiųjų išklausyti liberalę E. Radvilę, užduoti jai klausimus, padiskutuoti.

„Pokalbis su kandidate paliko gerą įspūdį. Tai išsilavinusi, energinga, šiuolaikinė politikė, žinanti ko nori Vilniui ir kaip tai padaryti“, - taip susitikimą su su Liberalų sąjūdžio kandidate į Vilniaus merus E. Radvile apibūdino PTE fakulteto dekanas Vitalius Skaržinskas.

„Vilnius yra mano namai. Čia gimiau ir užaugau, čia auginu vaikus. Čia kasdien dirbu, kaip ir jūs stengiuosi, kad mūsų visų namai būtų patogūs, saugūs ir laimingi. Tai nėra lengva: gyvename chaotiškais laikais. Infliacija, klimato kaita, karas, neteisybė – šiandien mes dar saugūs, o kaip bus rytoj? Kartu žinau, kad turime kietą stuburą, esame drąsūs ir atkaklūs, dosnūs kuriantys – mums tereikia prasmingos krypties“, - taip rinkėjams prisistato E. Radvilė.

Liberalų sąjūdžio kandidatė į Vilniaus merus teigia, kad nori kartu su vilniečiais daryti tai, ką moka geriausiai: kurti ateitį kasdien. „Kurkime saugų ir patogų miestą, racionaliai veikiančią ir prasmingai investuojančią sostinę“, - siūlo E. Radvilė.

MČTAU informacija

PTE fakulteto nuotrauka