MČTAU nariai nuo gruodžio 1 d. kviečiami mankštintis Žemynos g. 14 - „NBA Basketball School“, priestatas prie Žemynos progimnazijos.

Mankštos vyks kiekvieną antradienį ir ketvirtadienį bent po 45 minutes galima skirti sau ir fiziniam aktyvumui!

Mankštos pradžia – 9 val. 50 min. Reikia būti keliomis minutėmis anksčiau, kad spėtumėte persirengti, bet galite ir iškart atvykti apsivilkę laisvalaikio, sportinius drabužius, kad būtų greičiau. Apranga turėtų būti patogi, laisva, nevaržanti judesių, avalynė taip pat turi būti irgi sportinė, o ne lauko, todėl ją būtina atsinešti. Kaip minėta, mankštų trukmė 45 min. - tai yra iki 10 val. 35 min.

* Išankstinė registracija nevykdoma, kadangi yra didžiulė erdvė, tad galės tilpti visi norintieji. Ten yra persirengimo kambariai.

* Registruojama bus atvykus į „NBA Akademiją“ – darbuotojos foje užrašys atvykusių mankštintis vardus ir pavardes. Ir taip bus kaskart, nė prieš vieną mankštą nereikės registruotis iš anksto.

* Yra ir keletas sportinių kilimėlių, kurių gali užtekti, bet turintieji savus kviečiami juos pasiimti.

* Adresas: Žemynos g. 14 - „NBA Basketball School“, priestatas prie Žemynos progimnazijos, foje pasitiks registratūros darbuotojas ir viską parodys. Adreso nuoroda žemėlapyje. 

* Dėl informacijos - jeigu kiltų klausimų, skambinkite:

Kristinai Velijevai - tel. 861420163

Karolinos Dilytei - tel. 865782318

MČTAU informacija

Asociatyvi pixabay.com nuotrauka