Spalio pirmoje pusėje į mokslo metų pradžios atidarymą pakvietė Politikos, teisės ir ekonomikos (PTE) fakultetas, sutrumpintai vadinamas tiesiog Politikos. Renginys buvo ir smagus, ir naudingas.

Susirinko pilna auditorija žingeidžių senjorų, tarp ne vienus metus PTE fakultetą lankančių klausytojų buvo ir nemažai naujokų, šiais mokslo metais užsiregistravusių į MČTAU.

Sveikinimo žodį tarė MČTAU rektorė dr. Zita Žebrauskienė, pasidžiaugusi naujomis patalpomis ir palinkėjusi gerų mokslų bei patirčių. PTE fakulteto dekanas Vitalius Skaržinskas papasakojo apie fakulteto viziją ir artimiausius planus, į kuriuos ketinama įtraukti įdomius renginius, susitikimus, paskaitas.

Prisistatė ir apie savo veiklą bei idėjas fakultetui trumpai papasakojo prodekanai Rūta Kniūkštienė ir Gracijus Naujikas, fakulteto tarybos nariai bei aktyvistai. Diskusijų klubo vadovai Romualdas Pocius ir Birutė Pečiulevičiūtė ne tik informavo apie planuojamus susitikimus, bet ir pasiūlė užpildyti anketą, ko labiausiai norėtų klausytojai. MČTAU svetainės administratorė Rasa Pakalkienė papasakojo apie universiteto svetainę ir joje esantį renginių kalendorių.

Tada buvo pakviesti prisistatyti naujokai, ir jie tai darė drąsiai. Susirinkusieji sužinojo, kad fakultetas pasipildė įdomiomis asmenybėmis.

Renginys baigėsi suneštinėmis vaišėmis ir smagiu bendravimu.

MČTAU informacija

Rasos Pakalkienės nuotraukos