Spalio 5 d. 15 val. Vilniaus apskrities Adomo Mickevičiaus viešoji biblioteka (Trakų g. 10) organizuoja edukacinį renginį apie asmeninę raštiją.

Edukacijos metu papasakosime apie asmeninę raštiją – egodokumentus (dienoraščius, prisiminimus, laiškus, nuotraukas ir kt.), parodysime pavyzdžių, pasakysime, kaip jie tvarkomi ir kur kaupiami.

Ar galime poeziją pavadinti intymiąja raštija? Ne vienas esame pabandę kurti eilėraščius, bet dažnai jie taip ir lieka tik dienoraščiuose, slaptuose užrašų knygelėse...

Šį kartą į edukacinį renginį pasikvietėme poetę. Ateikite pasiklausyti eilėraščių apie Vilnių, kuris šiemet mini 700 metų jubiliejų. Savo eilėraščius skaitys poetė Er Minija, (tikroji pavardė – Erminija Deviatnikovienė), MČTAU narė, išleidusi jau 6 poezijos knygas. Ji yra ne tik poetė, bet ir kelių skaitovų konkursų laureatė, todėl laukia dvigubas malonumas!

Renginys vyks jaukioje aplinkoje gurkšnojant arbatą iš samovaro.

Kviečiame dalyvauti, klausytis poezijos, išdrįsti pasidalinti ir savo eilėraščiais, prisiminimais, istorijos liudijimais, kitais asmeniniais šaltiniais.

Ateikite, lauksime!

Kviečiame registruotis tel. (8 5) 2622121 arba el. p.

Adomo Mickevičiaus viešoji bibliotekos ir MČTAU informacija

Adomo Mickevičiaus viešoji bibliotekos nuotrauka