Rugsėjo viduryje Vilniaus universiteto botanikos sode Kairėnuose, Basakojų take vyko pirmoji istorijoje MČTAU Turizmo fakulteto diena. Tai premjera - tokios šventės dar nebuvo.

 

Nuotaikingai šventę pradėjo ir vedė Turizmo fakulteto ūkininkai Morta ir Anupras.

Negalėdama dalyvauti šventėje, MČTAU rektorė Zita Žebrauskienė visus pasveikino naudodamasi techninėmis priemonėmis.

Ilgametė Turizmo fakulteto dekanė Teodora Dilkienė padėkojo už bendrus veiklos metus ir palinkėjo ir toliau tęsti geras tradicijas. Naujasis Turizmo fakulteto dekanas Arvydas Ivaškevičius padėkojo už pasitikėjimą ir pažadėjo tęsti bei gausinti gerus darbus. Tegul būsimi darbai kalba patys už save. Pristatytas Turizmo fakulteto logotipas.

Buvo pagerbtos Garbės dekanė Teodora Dilkienė bei Garbės narės Danutė Ona Mateikienė bei Elena Dobrovolskienė, kurioms šie vardai buvo suteikti rugpjūčio 14 d.

Natalija Kaselienė pravedė labai smagią mankštą visiems.

Toliau linksmai, muzikaliai ir su gerais palinkėjimais prisistatė visos šešios Turizmo fakulteto grupės: „Fortūna“, „Vėtrungė“, „Bitutės“, „Nepasėdos“, „Šalavijai“ ir „Žuvėdra“.

Šventė tęsėsi dar kelias valandas linksmai ir mielai bendraujant tarpusavyje. Dar ilgai vienas kitam šventės dalyviai telefonu ir elektroniniu paštu siuntė džiaugsmo kupinas žinutes dėl gerai pavykusios šventės.

Mokslo metai prasideda tik spalio 4 d., bet Turizmo fakultetas jau aktyviai veikia.

Arvydas Ivaškevicius, Turizmo fakulteto dekanas

Turizmo fakulteto nuotraukos